Trött på att inte ha hår?

100 % effektiv lösning för håravfall

Lider du av manligt håravfall och börjar få tunnare och glesare hår över hela huvudet, har kala fläckar eller hårfästet börjar krypa uppåt?

Är du trött på att inte har hår? Med skalp mikropigmentering kan vi återställa din hårlinje eller ge dig utseendet av tjockare och fylligare hår.

Välkommen till

Star Hair Clinic

Vi på Star Hair Clinic är experter och resultatet av vår mikropigmenteringsprocedur i hårbotten är mycket naturligt för att återställa ditt vikande hårfäste eller ge ditt hår ett fylligare utseende. Mikropigmenteringsmetoden passar både för män och kvinnor.

Certifierad

Mikropigmenterings

Specialist

Maria Rosén Davidsson

Utbildad och certifierad av de bästa i Sverige inom området och arbetar med högkvalitativa instrument, material och metoder. Genom att lyssna på dig och dina önskemål säkerställer vi att du får precis vad du vill ha med ett garanterat perfekt resultat till ett förmånligt pris.

Våra

Tjänster

SKALP MIKROPIGMENTERING

Börjar du bli tunnhårig, hårfästet drar sig tillbaka, har kala fläckar, glest hår eller om du är helt flintskallig, kan vi ge dig utseendet av en rakad frisyr med återskapad hårlinje eller intryck av tjockare hår och även kamouflera transplantationsärr med hjälp av mikropigmentering.

SKÄGG MIKROPIGMENTERING

Ett skägg ses som ett uttryck för maskulinitet. Men inte varje man är välsignad med stark skäggväxt, och inte varje skägg växer jämnt.
Ibland kan det uppstå luckor i en mans ansiktshår av olika anledningar. Med skäggmikropigmentering
kan du återställa ditt skägg till dess tidigare fulla och jämna utseende – eller skapa en illusion av ett skägg från grunden om du inte hade ett tidigare. 

Före och Efter

Ta hand om dig själv

Boka kostnadsfri konsultation

070 750 00 36

Här finns vi:
Star Hair Clinic
Brändövägen 35
165 72 Hässelby

RING OSS

BESÖK OSS PÅ SOCIALA MEDIER